Profil

OM DRUM4FUN
Vi kalder os Drum4Fun. Drums (trommer)- fordi vi bruger trommer og percussion som et redskab til at skabe musikalske team events og firmaevents. Fun (sjov) – fordi alle kan deltage og have det sjovt!

Vores workshops giver deltagerne en oplevelse af aktivt teamwork og interaktion med percussion instrumenter.

Drum4Funs mission er at:

  • skabe musikalske team events og firmaevents til virksomheder og organisationer, der vil stimulere en teamkultur.
  • fremme det menneskelige potentiale og gruppe empowerment gennem rytmer.

VILKÅR & BETINGELSER

Klik &nbspHER&nbsp for vores VILKÅR OG BETINGELSER

HVEM ER DRUM4FUN?

Mit navn er Marwijn (sig Marvin) van der Poel. Jeg er født og opvokset i Holland og har siden 2015 været bosat i Danmark. Som et resultat af min forkærlighed til rytmer og at arbejde med grupper, har jeg skabt nogle rytme-programmer, som har vist sig at være en stor succes samt have en positiv effekt på grupper og organisationer. Jeg grundlagde Drum4Fun.dk i 2014. Jeg lægger stor passion og entusiasme i enhver workshop. Det er intet mindre end fantastisk at få al den positive energy udløst fra en gruppe mennsker, som trommer sammen.

Marwijn van der Poel

I 2013 blev jeg uddannet cum laude fra Konservatoriet i Rotterdam (CODARTS) med speciale i “Latin & Brazilian percussion”. Jeg er officielt certificeret percussion lærer. Foruden arbejdet som workshop instruktør, er jeg også percussionist i forskellige bands, projekter og genre. I 2005 blev jeg Bachelor i Business & Entrepreneurship.Læs mere på: www.marwijn.nl