Vi har bred erfaring med at tilrettelægge og afholde workshops for både børnehaver, skoler, ungdomsuddannelser og på konservatorium niveau. Vi tilbyder korte workshops af 30 minutters varighed, længerevarende workshops eller undervisningslektioner.

 

WORKSHOP I BRASILIANSK PERCUSSION

Tag med på en fantastisk rejse til sydens rytmer. Vores workshop med fokus på brasiliansk musik præsenterer eleverne for forskellige brasilianske instrumenter som surdos, tamborims, agogo, repinique, caixa og shakers. Vores fokus ligger på samspil og at skabe et swingende brasiliansk orkester, et bateri. Ved workshoppens afslutning er eleverne i stand til i fællesskab at spille et komplet brasiliansk rytmisk stykke. Workshoppens praktiske del kan kombineres med en teoretisk del. Vi giver eleverne et dybere indblik i brasilianske rytmer, historie og kultur og fokuserer på teknik, forskellige rytmer, pauser, timing, dynamik, brasiliansk swing, sammensætning og soloer.

WORKSHOP I STREET PERCUSSION

Giv eleverne en oplevelse ud over det sædvanlige. Sammen vil vi skabe musik og spille på alt andet end ”rigtige” instrumenter, som fx bøger, vanddunke, biler, koste. Kun fantasien sætter grænser. Workshoppen kombinerer rytme, udtryk, præsentation, dynamik, energi og musikalitet. Workshoppen i street percussion fremmer musikalsk kreativitet på en anderledes måde og er sjov musikundervisning for børn i alle aldre. Kom og vær med til en festlig workshop – og lad dig overraske over hvor sjovt du kan have det, mens du spiller musik.

WORKSHOP I BODY PERCUSSION

I denne anderledes workshop bruger vi kroppen som instrument. Vi kombinerer dans, rytmer og musik. Vi arbejder med forskellige rytmer og kombinationer af klappe- og trampelyde, hvor kroppen frembringer et musikalsk stykke musik. Workshoppen lægger vægt på dynamik og bevægelse, timing og energi, og giver eleverne en god forståelse for rytme, kompositioner og musikalske kropslyde. Ved workshoppens afslutning vil eleverne kunne fremføre en præsentation.

WORKSHOP I AFRO-CUBANSK PERCUSSION

Denne workshop omhandler typiske instrumenter fra Cuba som: congas, bongo, cowbells og timbales. Vi vil fokusere på typiske afro-cubanske rytmer såsom son, salsa og chácháchá. De cubanske rytmer er mere komplicerede sammenlignet med de brasilianske, hvorfor nogle instrumenter kræver lidt teknik. Derfor anbefales en aldersgrænse på 12 år for at deltage i denne workshop.

PRISER TIL SKOLER

Workshop 10 – 60 deltagere – varighed 45-60 min. – DKK 3000
Workshop 61 – 100 deltagere – varighed 45-60 min. – DKK 4200

2 x workshop samme dag – 10 – 60 deltagere – varighed 45-60 min. – DKK 5000
2 x workshop samme dag – 61 – 100 deltagere – varighed 45-60 min. – DKK 6000

For flere information kontakt os.