OM DRUM4FUN

Vi kalder os Drum4Fun. Drums – fordi vi bruger trommer og percussion som et redskab til at skabe musikalske team events og firmaevents. Fun – fordi alle kan deltage og have det sjovt! Vores workshops giver deltagerne en oplevelse af aktivt teamwork og interaktion med percussion instrumenter.

OFFICIAL CERTIFIED PERCUSSION INSTRUCTOR STAMP

Drum4Funs mission er at:

    • skabe musikalske team events og firmaevents til virksomheder og organisationer, der vil stimulere en teamkultur.
    • fremme det menneskelige potentiale og gruppe empowerment gennem rytmer.

 

VILKÅR & BETINGELSER

Klik  HER  for vores VILKÅR OG BETINGELSER

 

HVEM ER DRUM4FUN?


Marwijn van der Poel
Mit navn er Marwijn (sig Marvin) van der Poel. Jeg er født og opvokset i Holland og har siden 2015 været bosat i Danmark. Som et resultat af min forkærlighed til rytmer og at arbejde med grupper, har jeg skabt nogle rytme-programmer, som har vist sig at være en stor succes samt have en positiv effekt på grupper og organisationer. Jeg grundlagde Drum4Fun.dk i 2014. Jeg lægger stor passion og entusiasme i enhver workshop. Det er intet mindre end fantastisk at få al den positive energy udløst fra en gruppe mennsker, som trommer sammen.

I 2013 blev jeg uddannet cum laude fra Konservatoriet i Rotterdam (CODARTS) med speciale i “Latin & Brazilian percussion”. Jeg er officielt certificeret percussion lærer. Foruden arbejdet som workshop instruktør, er jeg også percussionist i forskellige bands, projekter og genre. I 2005 blev jeg Bachelor i Business & Entrepreneurship.

Læs mere på: www.marwijn.nl